img style=

5 Gode grunner til å arbeide hjemmefra

Written by qtmedia

Topics: Uncategorized

Her kommer noen argumenter for å starte egen virksomhet.

1. Større mulighet til å planlegge din egen arbeidsdag.
2. Kort vei til jobb.
3. Leier du bolig og har enkeltmannsforetak kan du skrive av litt av husleien på skatten.
4. I prinsippet kan du nesten jobbe med hva du vil.
5. Du er din egen sjef.

1 kommentar Til dette innlegget Jeg hører gjerne din!

  1. Petter S sier:

    Utover de 5 punkter, kan jeg nevne ytterligere et punkt som er en veldig viktg argument. Når man har hjemmekontor eller jobber hjemmefra kan man fort bli ensom og være innelukket i sitt eget verden, og derutover er det heller ikke profesjonelt å holde kunde møter i stua hjemme.
    I Norge har det de siste par årene dukket opp mange kontorhoteller/kontorfellesskaper rundt omkring i landet. Da jeg for noen år siden startet mitt enkeltmannsforetak (grafisk design) hadde jeg hjemmekontor, men jeg leide også inn i et kontorhotell hos regus på fleksibelt vilkår (måned til måned kontrakt, ingen dep) og benyttet stort sett altid møtelokaler for å holde kundemøter osv. Virker veldig proffesjonelt overfor kunder og samarbeidspartner. En annen fordel jeg hadde var at jeg møtte mange andre gründere og små firmaer, som jeg begynte å samarbeide. Nettverk er gull verdt. Regus har for eksempel en tjeneste som de kaller for Arbeide hjemmefra (http://www.regus.no/products/offices/home-working.aspx) som kan være verdt å se på når man arbeider hjemmefra.

Leave a Comment Her er din sjanse til å bli hørt!