img style=

Hvordan tjene penger på din egen blogg / nettside

Written by qtmedia

Topics: Uncategorized

Har du en blogg eller driver du din egen nettside?
Da er det muligheter for at du kan starte som affiliate allerede i dag!

slider1

Hva er en affiliate spør du?
En affiliate er en person eller firma som bruker e-post eller nettsider for å vise annonser for andre bedrifter. Hos de aller fleste affiliate nettverkene får du tilgang til ferdig designede bannere og tekstannonser. Vi kan anbefale TradeTracker.no, der har du tilgang til annonser i mange kategorier og rask behandlingstid.

Hvor mye du tjener?
Det varier litt ettersom hvilken kampanje du velger å ha på din side. Noen betaler hver gang noen klikker på annonsen, noen gir deg en prosentandel eller faste summer for hvert salg mens andre betaler for hver registrering. Dette pleier å stå godt forklart i hver kampanje.
Bare for å ta ett eksempel så får du drøyt 800,- hvis noen tar opp ett forbrukslån etter å ha besøkt din side.

Hvordan vet annonsørene at salget kommer fra min side?
Hver gang du besøker en nettside lagres det en «cookie», dette er en bitteliten fil som lagrer litt informasjon om besøket ditt, blant annet en unik kode som forteller at brukeren klikket på akkurat din annonse. Flere annonsører har en tidsgrense på 1mnd på en cookie. Det vil si at hvis jeg trykker på din annonse og finner noe kult jeg vil kjøpe men ikke har råd akkurat da, vil det fortsatt telle som ett salg hvis jeg går tilbake å handler innen 30 dager.

Koster det noe å være affiliate?
Nei! Det skal ikke koste noe å være affiliate, enkelte mindre aktører kan ta betalt for tjeneste men de ville jeg styrt bort fra.

Leave a Comment Her er din sjanse til å bli hørt!