img style=

Strategisk bruk av sosiale medier – Gratis markedsføring

Written by qtmedia

Topics: Markedsføring, Uncategorized

Bruk alle kanaler aktivt.
Å drive en nettbasert bedrift byr på en del utfordringer. Det er mange som kjemper om de samme kundene og man må rope ganske høyt for å bli hørt.
Men det er ett par triks som kan øke trafikken til siden din.

Facebook som kommunikasjonskanal.
Du har nok sett det i nyhetstrømmen på facebook kontoen din, det dukker stadig opp reklame der. Reklamen kommer fra bedrifter som aktivt bruker sosiale medier som markedsføring og kommunikasjonkanal for å nå ut til sine målgrupper.

Facebook er gratis å bruke både som privatperson og bedrift. Det skal ikke mer til enn en gruppe som består av titalls til tusenvis av medlemmer før du har en god kanal.

Vær aktiv og spre ordet
Poenget med å lage en side/gruppe på facebook er muligheten til å nå ut til mange på en gang. Hver gang du publiserer ett innlegg vil det dukke opp i nyhetstrømmen til dine medlemmer. Billig og effektiv markedsføring som vil føre til økt trafikk på nettsiden din.

Dine kunder og lesere vil også kunne kommunisere tilbake til deg på en enkel måte, stille spørsmål og gi ris og ros.

Bruke facebook som plattform for din bedrift.
Facebook kan brukes til mye, du kan for eksempel selge varer, knytte kontakter, kundebehandling og mye mer. Vi vil legge ut noen artikler i tiden fremover hvor vi tar opp bla. annonsering på sosiale medier. Vær kreativ og bruk hver minste mulighet du har til å bygge opp under din egen merkevare!

Leave a Comment Her er din sjanse til å bli hørt!